
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de chabacanos deshidratados
- 120 g arroz de grano corto, (para arroz con leche)
- 90 g de azúcar refinada
- 1000 g de leche entera
- 10 cdas azúcar refinada la necesaria para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 174 kcal / 729 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles charros
35min
Pastel de invierno decorativo
3hod. 25min
Pastel de frutas con ron
1hod. 20min
Pastel de chocolate con pan de jengibre
1hod. 40min
Betún de chocolate
10min
Conglomerado de piña y coco
1hod. 30min
Pastel de tres leches
3hod.
Tamales de elote con rajas
4hod. 45min
Atole de elote
25min
Volteado de piña
1hod. 30min
Rompope
1hod. 30min
Pudín de pan
3hod.