Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla amarilla, cortada en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 ramitas de menta fresca, sólo las hojas
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de carne molida de cordero (ver consejo)
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de orégano seco
- harina de trigo, para enharinar
- aceite para freír, el suficiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1164 kJ / 277 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburguesas
40 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Muslos de pollo a la sal con papas picantes
1 Std. 20 Min
Kreplaj
55 Min
Salteado de fideos de arroz con omelette de poro
45 Min
Costillas de cordero con salsa cremosa
3 Std.
Pastel de pollo
30 Min
Pechuga de pavo rellena al horno
1 Std. 40 Min
Crepas rosas con humus de garbanzo y almendras.
35 Min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 Std. 10 Min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2 Std.
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 Std. 15 Min