Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 325 g Wasser, kalt
- 500 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 5 g frische Germ
- 10 g Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- Rapsöl zum Einfetten
- 250 g Ricotta
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- 50 g Parmesan, geraspelt
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben (volitelně)
- 40 g Pinienkerne
- 150 g Feta, in Würfeln
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 4 EL Olivenöl zum Beträufeln
- 200 g Schinken, in Scheiben
- 1 - 2 EL Rosmarin, frisch, Nadeln fein gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2286 kJ / 546 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1366 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Pizzablume
2h
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Schnelle Salami-Pizza mit Käserand
1óra 50p
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Gewürz-Zwillinge
16 Std. 30 Min
Brötchensonne
2h
Weizenbrot Betty
4h 35min
Polsterzipfl
2h 10min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Pizza Prosciutto
35min