Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)

Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)

4.7 80 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 21hod. 20min.
8 Portionen

Suroviny

Pizzateig
  • Wasser kalt
    325 g
  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
    500 g
  • frische Germ
    5 g
  • Salz
    10 g
  • Olivenöl
    20 g
Belag und Fertigstellung
  • Rapsöl zum Einfetten
  • Ricotta
    250 g
  • Mozzarella in Scheiben
    250 g
  • Parmesan geraspelt
    50 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt
    200 g
  • Knoblauchzehen (volitelně) in dünnen Scheiben
    2
  • Pinienkerne
    40 g
  • Feta in Würfeln
    150 g
  • Salz
    6 Prisen
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    4 Prisen
  • Olivenöl zum Beträufeln
    2 - 4 EL
  • Schinken in Scheiben
    200 g
  • Rosmarin, frisch Nadeln fein gehackt
    1 - 2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1366 mg
Protein 27 g
Kalorie 2286 kJ / 546 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...