Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 20 g Schmalz
- 500 g Wasser
- 250 g Milch
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g Polenta (Maisgrieß)
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft, gehackt
- Öl zum Einfetten und zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1688 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6 Std.
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Schnelle cremige Polenta
25min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h