Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 20 g Schmalz
- 500 g Wasser
- 250 g Milch
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g Polenta (Maisgrieß)
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft, gehackt
- Öl zum Einfetten und zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1688 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 Min
Pikante Sterzschnitten
55min
Semmelknödel
50 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Couscousknöderl mit Sesam
40 dk
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Bröselknödel
40 dk
Tiroler Kasnock’n
1h