Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 250 g de pulpa de calabaza
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de anís en grano
- 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 200 g de leche
- 30 g de licor de anís
- 200 - 300 g de aceite para freír
-
100
g de miel
nebo 100 g de azúcar con canela
- Nutriční hodnoty
- na 30 unidades
- Kalorie
- 12325.8 kJ / 2948.8 kcal
- Protein
- 57.6 g
- Sacharidy
- 429.8 g
- Tuk
- 111 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 14.8 g
- Sodík
- 1139.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo en salmorejo
9 Std.
Croquetas de bonito
9h 15min
Mousse de papaya
2h 30min
Caldo de papas
45min
Bizcochón de plátano y gofio
1 Std. 25 Min
Arroz con leche
1h 30min
Mojo verde
10min
Papas con costillas y piñas
1h
Sancocho canario con pella de gofio
45min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30min
Caldo de millo
50min
Potaje canario de berros
45min