Salsa chimichurri indiana

Salsa chimichurri indiana

3.2 44 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
100 g

Suroviny

  • 2 cabezas de ajos peladas
  • 5 clavos enteros
  • 3 pimientas de Cayena secas enteras
  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 2 cucharadas de pimentón dulce
  • 1 cucharada de pimentón picante
  • 1 cucharada de pimienta molida
  • 2 cucharadas de orégano seco
  • 1 cucharada de tomillo seco
  • 1 cucharada de sal
  • 200 g de aceite de girasol
  • 200 g de vinagre
  • 500 g de vino blanco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 2411 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 9389 kJ / 2246 kcal
Tuk 199.9 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 23.2 g
Sacharidy 18.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...