Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cabezas de ajos peladas
- 5 clavos
- 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- 1 cucharada de pimentón picante
- 1 cucharada de pimienta molida
- 2 cucharadas de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharada de sal
- 200 g de aceite de girasol
- 200 g de vinagre
- 500 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 9389 kJ / 2246 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 199.9 g
- Nasycený tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 2411 mg
Alternativní recepty
Alitas de pollo picantes con salsa Alfredo
1 godz.
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1 godz.
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30 min
Plátanos fritos (Pisang goreng) - Indonesia
30 min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2 godz. 30 min
Salsa cóctel
5 min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5 min
Mayonesa a la francesa
5 min
Salsa barbacoa ahumada
15min
Mojo picón
5 min
Salsa brava
10min
Patatas bravas en tempura
1h 10min