
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 350 g de harina de maíz de molino (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de sidra
- 8 - 16 trozos de chistorra de 18-20 cm (aprox. 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 237 kcal / 990 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Goxua (País Vasco)
1 Std. 35 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Pastel vasco (Gateau basque)
3 Std. 10 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Pochas a la navarra
40 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.
Porrusalda con calabaza
50 Min
Pimientos de piquillo con ajos
15 Min