Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 350 g de harina de maíz de molino (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de sidra
- 8 - 16 trozos de chistorra de 18-20 cm (aprox. 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Pochas a la navarra
40min
Patatas a la riojana
40min
Torrijas a la plancha (sin azúcar)
2h 20min
Txangurro
1h 10min
Porrusalda con calabaza
50min
Pochas guisadas con pato
1h 10min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Pimientos de piquillo con ajos
15min
Quesada pasiega
45 min