Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 2 - 3 TL Salz, nach Geschmack
- 4 TL Zucker
-
3
TL Oregano, getrocknet
nebo 3 TL Pizzagewürz - 200 g Tomatenmark
- 1600 g stückige Tomaten
- 800 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 200 g Sahne
- 6 - 12 Basilikumblätter, frisch, nach Geschmack
- 2 - 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 19.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1h
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Schnelle Tomatencremesuppe
30 min
Brokkolicremesuppe
35min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3h
Erbsen-Cremesuppe
40 Min
Kartoffel-Porree-Suppe
1h
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme
2 godz. 30 min
Frische Tomatensuppe
30 min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 min
Paprikasuppe bicolor
1h