Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, festkochend
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, geviertelt
- 100 g Pilz-Pesto (siehe Tipp)
- 250 g Magerquark
- 200 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 EL Rapsöl
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2188 kJ / 521 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Suppengemüse anbraten
25 menit
Kartoffelpüree
40 min
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50min
Grüne Bohnen anbraten
25 menit
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 menit
Kartoffeln für viele
35min