Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, festkochend
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, geviertelt
- 100 g Pilz-Pesto (siehe Tipp)
- 250 g Magerquark
- 200 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 EL Rapsöl
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2188 kJ / 521 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelpüree
40 Min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Basmati-Reis, gekocht
35min
Dinkel mit Gemüse aus dem Varoma
45min
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50 Min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 Min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50 Min
Bolognese classico
5 Std.
Kartoffelsalat für Eilige
45min
Kartoffeln für viele
35min