Zařízení & příslušenství
Fersk pastadeig
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 porsjoner
Suroviny
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing200 g
-
egg (53-63 g per)2
-
"extra virgin" oliven olje1 spiseskje
-
vann
-
salt
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosnøttmelk
5min.
Mandelmelk
1hod. 5min.
Tahini
Žádné hodnocení
Majones uten egg
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolje
Žádné hodnocení
Grunnleggende grønnsakskraft
Žádné hodnocení
Cashew rømme
Žádné hodnocení
Harissa
Žádné hodnocení
Nøttesmør
10min.
Karamellisering 400-500 g løk
Žádné hodnocení
Stekt grønnsaksblanding
Žádné hodnocení