Fersk pastadeig

Fersk pastadeig

5.0 2 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 porsjoner

Suroviny

  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    200 g
  • egg (53-63 g per)
    2
  • "extra virgin" oliven olje
    1 spiseskje
  • vann
  • salt

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 9 g
Kalorie 1049 kJ / 251 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše