Grønnsakssuppe med pasta

Grønnsakssuppe med pasta

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porsjoner

Suroviny

  • olivenolje
    20 - 25 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk), kuttet i biter (2 cm)
    350 - 400 g
  • blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)
    100 - 150 g
  • vann
    700 - 800 g
  • grønnsaksbuljong
    1 ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • salt
    ½ - 1 ts
    ½ - 1 ss soyasaus
  • blandete grønnsaker, frosne (volitelně)
    50 g
    50 g grønne erter, frosne
  • suppepasta, tørket
    60 - 80 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 5 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše