Zařízení & příslušenství
Gresskarsuppe
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porsjoner
Suroviny
-
vegetabilsk olje10 g
-
ingefær, fersk10 g
-
gresskarkjøtt delt400 g
-
potet delt100 g
-
cashewnøtt, rå50 g
-
salt pluss ekstra etter smak½ ts
-
hvit pepper2 klyper
-
vann750 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Rensende thaisuppe
25min.
Kremet aspargessuppe
Žádné hodnocení
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Žádné hodnocení
Misosuppe
Žádné hodnocení
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Žádné hodnocení
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Žádné hodnocení
Kremet ertesuppe
40min.
Kikertsuppe (Revithia)
Žádné hodnocení
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Žádné hodnocení
Kremet fiskesuppe
45min.
Betasuppe
30min.
Fattigmann "aspargessuppe"
50min.