Gresskarsuppe

Gresskarsuppe

3.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porsjoner

Suroviny

  • vegetabilsk olje
    10 g
  • ingefær, fersk
    10 g
  • gresskarkjøtt delt
    400 g
  • potet delt
    100 g
  • cashewnøtt, rå
    50 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    ½ ts
  • hvit pepper
    2 klyper
  • vann
    750 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 4 g
Kalorie 592 kJ / 141 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše