Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de bizcocho
- 4 huevos
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (reserve una cucharadita para engrasar el molde)
- 200 g de chocolate soluble en polvo tipo Nesquik® (reserve una cucharada para espolvorear el molde)
- 110 g de vino tinto
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura de chocolates
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2463 kJ / 589 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 35.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Tarta de chocolate almendrada
3h
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1 Std. 5 Min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10min
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1h 10min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Brownie marmolado
40min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min