Tarta de chocolate con dos texturas

Tarta de chocolate con dos texturas

4.6 240 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
10 raciones

Suroviny

Base de bizcocho
  • mantequilla para untar
  • chocolate soluble en polvo para espolvorear
  • 4 huevos
  • 200 g de azúcar
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 200 g de chocolate soluble en polvo tipo Nesquik®
  • 110 g de vino tinto
  • 200 g de harina de repostería
  • 16 g de polvo de hornear (1 sobre)
  • 1 pellizco de sal
Cobertura de chocolates
  • 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 100 g de chocolate con leche en trozos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 354.3 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 2312 kJ / 553 kcal
Tuk 29.9 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 18.1 g
Sacharidy 61.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...