Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de bizcocho
- 4 huevos
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (reserve una cucharadita para engrasar el molde)
- 200 g de chocolate soluble en polvo tipo Nesquik® (reserve una cucharada para espolvorear el molde)
- 110 g de vino tinto
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura de chocolates
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2463 kJ / 589 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 35.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Tarta de chocolate y fresas
2h 15min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Bizcocho cebra
1h 10min
Bundt cake de chocolate
2h
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1óra 5p
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Boston cream pie
3 Std.