Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de caldo de carne frío
- 6 huevos
- 220 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 trozo de tocino fresco (para engrasar la sartén)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 309 kJ / 74 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Orejas de carnaval
30 Min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Empanada de lacón con grelos
2 Std.
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Empanada de maíz con congrio
2 Std.
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 Min
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Casadielles
3 Std.
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min