Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de caldo de carne frío
- 6 huevos
- 220 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 trozo de tocino fresco (para engrasar la sartén)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 309 kJ / 74 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Roscón gallego
1h 30min
Empanada de raxo
2h 30min
Caldo gallego exprés
30min
Orejas de carnaval
30min
Empanada de sardinas
1h 15min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada de maíz con congrio
2h
Casadielles
3 Std.
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min