Kompatibilní verze
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de fiambre
- 150 g fiambre
- 200 g queijo-creme
Massa lêveda
- 270 g água
- 15 g leite em pó
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 480 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Pão
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 20 g açúcar
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 8349.4 kJ / 1995.6 kcal
- Protein
- 67.4 g
- Sacharidy
- 272.6 g
- Tuk
- 69.9 g
- Nasycený tuk
- 36.4 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Sodík
- 3020.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini empadas
1h 15min
Cocktail de cerveja e morango
5min
Cocktail rosa
5min
Pizas careta
1h 30min
Miniquiches de alho-francês
1h 40min
Vianinhas recheadas
50 min
Sanduíche com pasta de requeijão
10min
Gomas de laranja
1h 20 min
Nuggets
40min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Morangoska
5min
Recheios para sanduíches
5min