Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 350 g Butter, in Stücken
- 7 Eigelb
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2251 kJ / 538 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 58 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aioli, klassisch
10 Min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 Std. 10 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Quittenlikör-Pralinen mit Spekulatius-Nougat
2 Std. 30 Min
Gebrannte Mandeln
1h
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1h 40min
Gewürzter Eierpunsch
4h 30min
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Virgin Sangria
35 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Sloppy-Joe-Hot-Dog
45min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.