Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue-Sauce
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 250 g passierte Tomaten
- 120 g Wasser
- 90 g Weißweinessig
- 70 g Vollrohrzucker
- 70 g Senf
- 30 g Worcester-Sauce
- 1 - 1 ½ TL Chilipulver
- 2 TL Paprika de la Vera
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
Rippchen und Fertigstellung
- 700 g Spareribs, in Stücken (3 x 10 cm), siehe Tipp
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 400 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1591 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
XXL-Bacon-Zwiebel-Cheeseburger
2h
Gefüllte Hähnchenbrust mit Pflaumensauce
1 godz.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4h
Pulled-Pork-Burger
4h 50 min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13 godz. 15 min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min