
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue-Sauce
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 250 g passierte Tomaten
- 120 g Wasser
- 90 g Weißweinessig
- 70 g Vollrohrzucker
- 70 g Senf
- 30 g Worcester-Sauce
- 1 - 1 ½ TL Chilipulver
- 2 TL Paprika de la Vera
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
Rippchen und Fertigstellung
- 700 g Spareribs in Stücken (3 x 10 cm), siehe Tipp
- 15 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben (2 mm)
- 400 g Wasser
- 600 g Kartoffeln in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kcal / 4148 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 76 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 1591 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Katsu-Schnitzel mit gebackenen Kartoffeln, Wasabi-Dill-Dressing und Weißkohlsalat
50min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2hod. 10min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4hod. 10min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3hod. 50min
Kochsalami
20hod. 30min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1hod. 20min
Ossobuco
3hod. 40min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1hod. 10min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3hod. 35min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3hod.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min