
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Remoulade
- 200 g neutrales Öl (z. B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 5 Stängel Kerbel abgezupft
- 50 g Gewürzgurken in Stücken
- 1 Ei
- ½ - 1 TL Zitronensaft (volitelně)
- ½ TL Senf mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 100 g Crème fraîche
Roastbeef und Fertigstellung
- 1720 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- 20 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Einfetten und Braten
- 800 g Süßkartoffeln
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Paprika edelsüß zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1004 kcal / 4206 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 72 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min