Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Remoulade
- 200 g neutrales Öl (z. B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 Ei
- ½ - 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 100 g Crème fraîche
Roastbeef und Fertigstellung
- 1720 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- 20 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Einfetten und Braten
- 800 g Süßkartoffeln
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Paprika edelsüß zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 72 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min