Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso parmesano, en cubos, frío
Albóndigas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, sin cáscara
- 5 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 400 g de rib-eye, en trozos (2 cm), semi congelados
- 2 cdas de pan molido
- 1 yema de huevo
- 1 cdita de sal kosher, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
Salsa
- 5 dientes de ajo, sin cáscara
- 30 g de aceite de oliva
- 1000 g de puré de jitomate frito
- 10 hojas de albahaca frescas
- 100 g de vino tinto
- 1 cda de paprika
- 1 cdita de sal kosher, o al gusto
Pasta con albóndigas
- 1500 g de agua
- 2 cdas de sal gruesa, o al gusto
- 500 g de pasta seca, tipo fettuccine
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4154 kJ / 989 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 120 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 3843 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 Min
Espagueti a la boloñesa
50 Min
Arroz asiático con verduras TM6
30 Min
Hamburguesas
40 Min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Espaguetti con albóndigas
55 Min
Lasaña boloñesa TM6
2 Std. 30 Min
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min
Papas a la francesa TM6
1 Std. 15 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Arroz Blanco
35 Min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min