Kompatibilní verze
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 400 g de pasta fresca de tomate, en tallarines
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 40 g de mantequilla
- 170 g hojas de espinaca fresca
- 250 g de queso ricotta
- 100 g de crema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1860 kJ / 443 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas al horno
1h
Guiso de frijoles con tubérculos
20min
Papas Anna
1h
Papas con especias
1h
Fetuccine con hongos
1h
Arroz blanco con verduras
40min
Ravioles a la napolitana
50 Min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Arroz primavera
40min
Cacerola de papas
1 godz. 10 min
Pasta con camarones
35min
Arroz al cilantro
35min