Kompatibilní verze
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 400 g de pasta fresca de tomate, en tallarines
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 40 g de mantequilla
- 170 g hojas de espinaca fresca
- 250 g de queso ricotta
- 100 g de crema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1860 kJ / 443 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaguetti carbonara
40 min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Arroz asiático con verduras TM6
30 min
Papas al horno
1h
Spaghetti alla putanesca
40 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Arroz con huevo y verduras salteadas (Hestan Cue™)
40 min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Ravioles a la napolitana
50 min
Chowder de queso
35 min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1h 15min