Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 80 g de nueces
- 170 g de mantequilla sin sal, pomada, en trozos
- 230 g de azúcar moscabada
- 2 huevos
- 100 g de leche
- 190 g de harina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
Glaseado
- 50 g de nueces
- 100 g de azúcar moscabada
- 20 g de mantequilla
- 40 g de jarabe de maple
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1814 kJ / 432 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Rosca de yogur
1 Std. 40 Min
Rosca de naranja
1h 30min
Pan de plátano y chocolate
1h 20min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pan de elote
2h
Panqué de plátano
1h 50 min.
Pan de elote
2h
Rosca de naranja (Black Diamond)
2h
Pastel de chocolate y almendras
25min