Pane bigio in casseruola

Pane bigio in casseruola

4.9 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
1 pezzo

Suroviny

Impasto
  • 370 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
  • 50 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
  • 500 g di farina bigia
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
  • 40 g di farina bigia
Cottura in forno
  • 1 cucchiaio di farina bigia

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 9.9 g
Kalorie 1165 kJ / 276 kcal
Tuk 6 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...