Pane bigio in casseruola

Pane bigio in casseruola

5.0 6 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 25min
1 pezzo

Suroviny

Impasto
  • di acqua
    370 g
  • di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di burro, non salato a pezzi (2 cm)
    50 g
  • di farina bigia
    500 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di zucchero
    2 cucchiaini
Lavorazione
  • di farina bigia
    40 g
Cottura in forno
  • di farina bigia
    1 cucchiaio

Nutriční hodnoty na 100 g

Kalorie 276 kcal / 1165 kJ
Protein 9.9 g
Tuk 6 g
Sacharidy 45 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...