
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 370 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
- 50 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
- 500 g di farina bigia
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
- 40 g di farina bigia
Cottura in forno
- 1 cucchiaio di farina bigia
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 276 kcal / 1165 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
Alternativní recepty
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Žádné hodnocení
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Crostata di mele
1hod. 15min
Panini del 1° Agosto
1hod. 10min
Focaccia con acciughe
Žádné hodnocení
Focaccine fantasia
2hod. 5min
Pane ticinese
1hod. 50min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Crema Thermomix®
45min
Pane rustico
2hod.
Pane paesano
3hod.
Treccia bernese
1hod. 45min