
Zařízení & příslušenství
Pane bigio in casseruola
Příprava 15min
Celkový 2hod. 25min
1 pezzo
Suroviny
Impasto
-
di acqua370 g
-
di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato½ cubetto
-
di burro, non salato a pezzi (2 cm)50 g
-
di farina bigia500 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di zucchero2 cucchiaini
Lavorazione
-
di farina bigia40 g
Cottura in forno
-
di farina bigia1 cucchiaio
Nutriční hodnoty na 100 g
Kalorie
276 kcal /
1165 kJ
Protein
9.9 g
Tuk
6 g
Sacharidy
45 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Betty Bossi mix - Primavera 2020
11 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko