Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 370 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
- 50 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 500 g di farina bigia
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
- 40 g di farina bigia
Cottura in forno
- 1 cucchiaio di farina bigia
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Pane paesano
3hod.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Pasta all'uovo
1h
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2h
Pane veloce
1h 15min
Pane rustico
2h
Pane di segale vallesano
10h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Treccia bernese
1h 45min