Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1000 g de lomo de ternera cortado en tiras de 1 x 1 x 4 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 30 g de harina
- 300 g de arroz blanco de grano largo
- 510 g de agua
- 6 cucharadas de aceite
- 6 pellizcos de sal
- 300 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de vino tinto
- 10 g de mostaza de Dijon
-
1
cubito de caldo de carne
nebo 1 cucharada concentrado de caldo de carne - 2 cucharaditas de pimentón dulce
- 300 g de champiñones cortados en láminas finas
- 360 g de crema a temperatura ambiente
- perejil fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Quiche de zapallito italiano
1h 10 min
Goulash
1u.
Bondiola con salsa de vino tinto
1u.
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1u.
Fajitas de carne
1u.
Lomo a la mostaza
1h 45min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Pastel de papa
1h 10 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min