![Tarta soufflé de espinaca Tarta soufflé de espinaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8135016-A326-40BD-A267-BBEB135BE84F/Derivates/fb452b84-61cb-4579-961c-e6e83134c8db.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- manteca para enmantecar
- 230 g de almendras enteras con piel
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 2 huevos
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 200 g de cebolla de verdeo en trozos (sólo la parte blanca)
-
30
g de aceite de oliva
nebo 30 g de manteca - 300 g de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
- 6 huevos
- 100 g de crema de leche (mínimo 35% de materia grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Budín de mandarinas
55 Min
Budín de naranja
1 Std.
Soufflé de calabaza
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 godz. 45 min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Pastel de papa
1 godz. 10 min