Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- manteca para enmantecar
- 230 g de almendras enteras con piel
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 2 huevos
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 200 g de cebolla de verdeo en trozos (sólo la parte blanca)
-
30
g de aceite de oliva
nebo 30 g de manteca - 300 g de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
- 6 huevos
- 100 g de crema de leche (mínimo 35% de materia grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Soufflé de calabaza
1 Std.
Budín de naranja
1 Std.
Budín de mandarinas
55 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min