Tarta soufflé de espinaca

Tarta soufflé de espinaca

4.7 62 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 portions

Suroviny

Masa
  • manteca para enmantecar
  • 230 g de almendras enteras con piel
  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 2 huevos
Relleno
  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 200 g de cebolla de verdeo en trozos (sólo la parte blanca)
  • 30 g de aceite de oliva
    30 g de manteca
  • 300 g de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
  • 6 huevos
  • 100 g de crema de leche (mínimo 35% de materia grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 19 g
Kalorie 2895 kJ / 692 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...