Zařízení & příslušenství
洋蔥醬
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)300 克
-
奶油 切塊30 克
-
雞高湯300 克
-
鮮奶油20 克
-
麵粉30 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
胡椒粉 (volitelně)2 小撮
-
豆蔻粉 (volitelně)2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
1823 mg
Protein
8 g
Kalorie
2826 kJ /
674 kcal
Tuk
54 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
28 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味醬料DIY
16 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan