Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 calabacitas, largas y firmes
- 2 zanahorias, largas y firmes
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de cebolla blanca, en gajos
- 300 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos chicos
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
-
250
g de jitomate, en cuartos
nebo 250 g de jitomate cherry - 5 g de azúcar mascabado
- 5 g de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de tomillo fresco
- 200 g de agua
- 200 g de pasta seca, tipo fusilli
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1717 kJ / 409 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 302 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Blanco
35min
Espaguetti con albóndigas
55min
Arroz primavera
40min
Ensalada de pasta con pepino y atún
50min
Espagueti a la boloñesa
50min
Bisteces para dos TM6
35min
Pechuga de pollo jugosa con arroz a la hierbabuena
30 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Arroz blanco con verduras
40min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min