Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Boloñesa
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada
- 70 g de vino tinto
- 10 g de extracto de tomate
-
400
g de tomate triturado natural
nebo 400 g de tomate triturado en conserva triturado natural - 2 pellizcos de sal
- 1 hoja de laurel fresca
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Polenta
- 300 g de polenta instantánea
- 800 g de leche
- 400 g de agua
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 cubito de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- 50 g de manteca
- 100 g de queso fresco en trozos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2392 kJ / 572 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Pastel de papa
1h 10min
Tarta Pascualina
1h 30min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Empanadas de carne
1h 50min
Licuado de banana y dulce de leche
5 min
Budín de naranja
1 godz.
Budín de mandarinas
55min
Chipa
30 min