Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Boloñesa
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada
- 70 g de vino tinto
- 10 g de extracto de tomate
-
400
g de tomate triturado natural
nebo 400 g de tomate triturado en conserva triturado natural - 2 pellizcos de sal
- 1 hoja de laurel fresca
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Polenta
- 300 g de polenta instantánea
- 800 g de leche
- 400 g de agua
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 cubito de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- 50 g de manteca
- 100 g de queso fresco en trozos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2392 kJ / 572 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Soufflé de calabaza
1h
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Chipa
30min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Budín de naranja
1h
Tarta soufflé de espinaca
1h
Budín de mandarinas
55 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min