
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 500 g de agua
- 800 g de zapallito italiano con piel y cortados en trozos de 3-4 cm
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de maicena
- 70 g de leche
- 4 huevos
- 60 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
Masa
- 150 g de harina y algo más para enharinar
- 75 g de mantequilla bien fría cortada en trozos y algo más para enmantequillar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 313 kcal / 1310 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de calabaza
1hod.
Carbonada
1hod. 15min
Budín de mandarinas
55min
Pastel de carne y calabaza
1hod.
Ñoquis con salsa rosa
2hod. 25min
Tarta Pascualina
1hod. 30min
Tarta soufflé de espinaca
1hod.
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1hod. 45min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1hod. 40min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pastel de papa
1hod. 10min
Budín de naranja
1hod.