Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 500 g de agua
- 800 g de zapallito italiano con piel y cortados en trozos de 3-4 cm
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de maicena
- 70 g de leche
- 4 huevos
- 60 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
Masa
- 150 g de harina y algo más para enharinar
- 75 g de mantequilla bien fría cortada en trozos y algo más para enmantequillar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1310 kJ / 313 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Humita
50 Min
Panqueques con dulce de leche
1h 15min
Tarta Pascualina
1h 30min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Carbonada
1h 15min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Budín de naranja
1h
Tarta soufflé de espinaca
1h
Budín de mandarinas
55min
Pastel de papa
1h 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min