Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 500 g de agua
- 800 g de zapallito italiano con piel y cortados en trozos de 3-4 cm
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de maicena
- 70 g de leche
- 4 huevos
- 60 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
Masa
- 150 g de harina y algo más para enharinar
- 75 g de mantequilla bien fría cortada en trozos y algo más para enmantequillar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1310 kJ / 313 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Carbonada
1 Std. 15 Min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1 Std.
Budín de naranja
1 Std.
Ñoquis con salsa rosa
2 Std. 25 Min
Panqueques con dulce de leche
1 Std. 15 Min