Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine sans gluten maison, et un peu pour fariner
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux puis étalé sur une plaque 4h avant
- 70 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1760.7 kJ / 420.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Pâte à choux sans gluten
20min
Brioche sans gluten
2h 15min
Mix de farines sans gluten
5min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Madeleines sans gluten
1h
Blinis sans gluten
2h
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte sablée sans gluten
5min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min