Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine sans gluten maison, et un peu pour fariner
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux puis étalé sur une plaque 4h avant
- 70 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1760.7 kJ / 420.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche sans gluten
3sa 15 dk
Pain de mie sans gluten
1 godz. 40 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min
Burger sans gluten
3h
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2sa 30 dk
Tarte Tatin sans gluten
1h 15 min
Mix de farines sans gluten
5 dk
Pain sans gluten à la châtaigne
2sa 30 dk
Pâte à choux sans gluten
20 min
Pâte brisée sans gluten
5 dk