
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à soupe de miel
- 250 g d'eau
- 420 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive et un peu pour le saladier
La garniture
- 20 g de zaatar
- 30 g d'huile d'olive et un peu pour badigeonner
- 1 pincée de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 226 kcal / 945 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
Alternativní recepty
Sfouf (gâteau de semoule au curcuma et à l’anis)
55min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1hod. 15min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1hod. 25min
Pains au zaatar
1hod. 55min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Pain libanais épicé
3hod. 30min
Baklava doré
25hod. 25min
Fatayer au fromage et menthe
2hod.
Manaïches au zaatar
2hod.
Cake citron-pavot
1hod. 45min
Pain pide (pain turc)
2hod.