Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à soupe de miel
- 250 g d'eau
- 420 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
La garniture
- 20 g de zaatar
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 1 pincée de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Pains turcs
2 Std. 15 Min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pain au thym
1 Std. 15 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1 Std.
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pain à l'ail et au thym
2h 20 min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Pain indien (naan)
1h 50 min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min