Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g huile d'olive
- 2 c. à café romarin frais haché
- ¼ c. à café poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain noir aux graines
2h 45min
Pitas grecques
2h 55min
Pizza végétarienne
1 Std. 40 Min
Pain de seigle
4j 10 menit
Tourte aux blettes
2 Std. 20 Min
Dinner rolls anglais
3h 35 min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Focaccia italienne
5h 10min
Miniclub-sandwichs
1h 30min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1h 5min