Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g huile d'olive
- 2 c. à café romarin frais haché
- ¼ c. à café poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min
Fekkas (biscuits croquants)
45 Min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55min
Cheesecake aux perles de tapioca
6h 45min
Biscuits au citron
55 Min
Croquettes de thon panées à l'amarante
1 Std. 30 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Mousse de café
5 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Chiffon cake à l'orange
1 Std. 15 Min
Krachel (brioches à l’anis)
2 Std. 45 Min