Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g huile d'olive
- 2 c. à café romarin frais haché
- ¼ c. à café poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pains au yaourt orientaux
55 min
Gressins au fromage et pesto tout vert
1 godz. 30 min
Biscuits chocolat et sésame
40 min
Simit
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30min
Patates douces avec tempeh et vinaigrette tahini
1h
Focaccia sauge et pommes de terre
2h 50min
Pain noir aux graines
2h 45min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Muffins façon pizza
35 min