Focaccia au blé complet, oignon et poivron

Focaccia au blé complet, oignon et poivron

4.6 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
6 portions

Suroviny

La pâte
  • huile d'olive pour le saladier
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à café de miel
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, émiettée
  • 400 g de farine complète pour pain
  • ½ c. à café de sel
La garniture
  • 150 g d'oignons coupé en deux
  • 150 g de poivrons rouges coupés en 4 quartiers et égrainés
  • 30 g huile d'olive
  • ¼ c. à café poivre fraîchement moulu
  • 2 c. à café romarin frais haché

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 201 mg
Protein 10 g
Kalorie 1544 kJ / 369 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...