Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 1 filet d'huile neutre
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, en morceaux
- 150 g de parmesan, en dés de 3 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (en réserver un peu pour la finition)
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Pain hérisson au pesto de tomates
16hod.
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30 min
Tomate-mozza revisitée
2 Std. 5 Min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Pesto classique au basilic
10 Min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min