Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 1 filet d'huile neutre
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, en morceaux
- 150 g de parmesan, en dés de 3 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (en réserver un peu pour la finition)
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10 min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30 min
Rillettes aux deux saumons
1 Std.
Rillettes de poulet à la ricotta et au citron
50 min
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45 min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 min