Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en deux ou trois et en long
- 1 citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
- du sel
- 4 dos de cabillaud de 150 g
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1131 kJ / 269 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45 min
Bricks de thon, fenouil et carotte
55 min
Saltimboccas de veau
35 min
Papillotes de saumon, citron confit-gingembre
45 min
Papillote d'églefin sauce satay
40 min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1 Std.
Menu light - Cabillaud au vin rouge et tagliatelle de carottes
1 Std. 35 Min
Poulet et ratatouille au romarin
40 min
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35 min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 min