Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en deux ou trois et en long
- 1 citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
- du sel
- 4 dos de cabillaud de 150 g
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1131 kJ / 269 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon et bouillon, nouilles aux courgettes
40 Min
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Courgettes farcies à l'orientale
55 Min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 Min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45 min
Curry de poisson
45 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 Std. 35 Min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 Min