Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de chocolate con leche en trozos
- 40 g de mantequilla
- 2 huevos
- 30 g de azúcar
- 20 g de harina de repostería
- 500 g agua
- 3 bolas de helado de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 93.5 mg
Alternativní recepty
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10p
Colines con hierbas provenzales
45p
Rocas de chocolate blanco
50p
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40p
Mousse tres chocolates
3h 15min
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2h
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4 Std.
Cheesecakes al vapor
4 Std.
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Volcán de chocolate para dos
15p
Volcán de chocolate al vapor
50p
Volcán de chocolate
15p