Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 230 g
- Kalorie
- 5052 kJ / 1209 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 113.2 g
- Tuk
- 76.8 g
- Vláknina
- 18.3 g
Alternativní recepty
Baño de azúcar
5 min
Ganache de chocolate
1h 10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho genovés
1h 50 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Glaseado blanco
5 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Nata de trufa
8h 15min
Almíbar básico
10 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min