Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de azúcar
- 250 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 50 g de avellanas tostadas
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 27.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10min
Helado de chocolate blanco
12 godz. 10 min
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40 min
Mousse tres chocolates
3h 15min
Blanco y negro con nueces y miel
1h 10 min
Natillas de chocolate
1h 20min
Panna cotta de caramelos para dos
3 godz. 40 min
Chips de calabacín al parmesano
40 min
Helado de stracciatella
8h 15min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone
3hod. 10min
Volcán de chocolate al vapor para dos
35 min