
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de almendras tostadas sin sal y sin piel
- 65 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las tortas)
- 65 g de zumo de naranja recién exprimido
- 55 g de licor de anís
- 225 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 1 cucharadita de anís en grano
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- 320 g de harina de fuerza
- 40 g de piñones
Montaje
- 30 g de granillo de almendra cruda
- 20 - 30 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 322 kcal / 1347 kJ
- Protein
- 6.32 g
- Tuk
- 14.66 g
- Sacharidy
- 41.23 g
- Vláknina
- 2.74 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantecados de almendra
30min
Hojaldrinas de naranja
2hod.
Tortas blandas de anís
1hod. 20min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2hod. 30min
Marquesas
30min
Monas de Pascua
2hod. 40min
Roscos de vino
45min
Paparajotes (Murcia)
45min
Tortas de Alcázar
40min
Coca de mollitas
40min
Pan de Calatrava al vapor
1hod. 15min
Pudin de pan
3hod.