Tortas de Pascua murcianas

Tortas de Pascua murcianas

4.7 28 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
12 unidades

Suroviny

Masa
  • 100 g de almendras tostadas sin sal y sin piel
  • 65 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las tortas)
  • 65 g de zumo de naranja recién exprimido
  • 55 g de licor de anís
  • 225 g de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de anís en grano
  • ¼ de cucharadita de bicarbonato
  • 320 g de harina de fuerza
  • 40 g de piñones
Montaje
  • 30 g de granillo de almendra cruda
  • 20 - 30 g de azúcar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 6.32 g
Kalorie 1347 kJ / 322 kcal
Tuk 14.66 g
Vláknina 2.74 g
Sacharidy 41.23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...