![Pastas sombreros de bruja Pastas sombreros de bruja](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/824D3A2C-15B5-4984-B38D-3724CC4DB5B9/Derivates/424f1f53-8f76-4ff5-8290-39625d2fc4a8.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastas al cacao
- 130 g de harina de repostería
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 90 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 30 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Ganache de chocolate
- 100 g de nata
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de azúcar
- 30 g de mantequilla en trozos
Glaseado naranja
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- 10 - 15 gotas de colorante alimentario naranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse tres chocolates
3h 15min
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Cupcake bola de nieve
14sa
Layer cake de nata y frutos rojos
2 Std. 15 Min
Árbol de Navidad con fruta natural
3 godz. 20 min
Piruletas
40min
Brebaje sangriento
5 min
Momias de hojaldre y salchicha
1h
Minicupcakes de Navidad
1h
Crumble frío de frambuesas
25min
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Cupcakes fantasma
1h