Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastas al cacao
- 130 g de harina de repostería
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 90 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 30 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Ganache de chocolate
- 100 g de nata
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de azúcar
- 30 g de mantequilla en trozos
Glaseado naranja
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- 10 - 15 gotas de colorante alimentario naranja
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 807 kJ / 193 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcochitos rellenos de crema y fresa
2 Std.
Galletas de mantequilla
50 Min
Bizcocho cebra
1h 10 min
Tarta conejito
1h 25min
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1h
Tarta de cumpleaños de chocolate, vainilla y queso
6 godz.
Galletas con chocolate blanco
1h
Tarta de galletas negras
6 Std. 15 Min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 Std. 50 Min
Galletas para decorar
1 godz. 30 min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min