Bretzels, petits pains salés ou bagels

Bretzels, petits pains salés ou bagels

4.6 184 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 55min.
6 portions

Suroviny

  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 1150 g d'eau
  • 150 g de lait
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le papier cuisson
  • 10 g de sel
  • 35 g de beurre mou
  • 2 c. à café de sel
  • 100 g de bicarbonate de sodium
  • 1 œuf battu
  • quelques grains de gros sel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13 g
Kalorie 1519 kJ / 363 kcal
Tuk 8 g
Sacharidy 59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...