Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3ωρ.
Streusel
2 Std.
Brioche tressée à la cannelle
3ωρ.
Bredele à la cannelle
1h
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Spritzbredele
25 Min
Kringle (Estonie)
2 godz. 40 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Bretzel
1h 10min
Manneles
1h 30min
Spätzles aux girolles
50 Min