Zařízení & příslušenství
咸菜鸭汤
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 5min.
5 人份
Suroviny
-
鸭 连皮和骨,切块(4-5公分)800 克
-
新鲜姜6 片
-
咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)50 克
-
番茄 切成楔形300 克
-
咸水梅 沥干,去籽3 粒
-
水800 克
-
盐 适量调味½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
86 mg
Protein
18 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式慢炖经典
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní