咸菜鸭汤
TM6

咸菜鸭汤

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 800 克 鸭 ,连皮和骨,切块(4-5公分)
  • 6 片 新鲜姜
  • 50 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)
  • 300 克 番茄 ,切成楔形
  • 3 粒 咸水梅 ,沥干,去籽
  • 800 克 水
  • ½ 茶匙 盐 ,适量调味

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
954 kJ / 228 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
4 g
Tuk
15 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
1 g
Sodík
86 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty