咸菜鸭汤

咸菜鸭汤

4.8 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 5min.
5 人份

Suroviny

  • 连皮和骨,切块(4-5公分)
    800 克
  • 新鲜姜
    6 片
  • 咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)
    50 克
  • 番茄 切成楔形
    300 克
  • 咸水梅 沥干,去籽
    3 粒
  • 800 克
  • 适量调味
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 86 mg
Protein 18 g
Kalorie 954 kJ / 228 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...