Zařízení & příslušenství
肉酱日本豆腐红豆饭
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 35min.
1 人份
Suroviny
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头2 瓣
-
猪肉肉糜130 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水250 克
-
米 提前浸泡1小时沥干120 克
-
红豆 提前浸泡1晚后沥干30 克
-
日本豆腐 切1厘米段180 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2250.1 mg
Protein
53.4 g
Kalorie
4025 kJ /
963 kcal
Tuk
26.8 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
126.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬日暖锅料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína