Zařízení & příslušenství
香菇鸡爪花生汤
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
鸡爪 剪去指甲提前焯水,一切二600 克
-
花生仁 带皮的80 克
-
干香菇 水里浸泡2-3小时,一切二10 - 12 只
-
姜2 片
-
水1300 克
-
盐 依个人口味调整10 克
-
料酒20 克
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1136.6 mg
Protein
27.2 g
Kalorie
1488 kJ /
356 kcal
Tuk
23.7 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
8.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋佳宴
10 recepty/-ů
Čína
Čína