香菇鸡爪花生汤

香菇鸡爪花生汤

4.4 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 鸡爪 剪去指甲提前焯水,一切二
    600 克
  • 花生仁 带皮的
    80 克
  • 干香菇 水里浸泡2-3小时,一切二
    10 - 12 只
  • 2 片
  • 1300 克
  • 依个人口味调整
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1136.6 mg
Protein 27.2 g
Kalorie 1488 kJ / 356 kcal
Tuk 23.7 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 8.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...