Kompatibilní verze
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 200 g de poivrons rouges, taillés en lanières (5 cm x 0,5)
- ½ piment rouge frais, coupé en tranches
- 200 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées (env. 30 g chacun), déveinées, essuyées avec du papier absorbant
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 407.4 kJ / 97.1 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 70.5 mg
Alternativní recepty
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min