Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 250 g de viande d'agneau, désossée et dénervée, en morceaux (cubes 3-4 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 188 mg
Alternativní recepty
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min