Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 200 g d'oignons jaunes, coupés en deux, puis en lamelles (0,5 cm)
- 1 - 2 piments rouges frais (env. 20 g), coupés en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 460.9 kJ / 109.8 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 3.1 mg
Alternativní recepty
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min