
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
nebo 20 g d'oignon jaune coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), dénervée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 507 kcal / 2118 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 120 mg
Alternativní recepty
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Rissoler des aubergines
35min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Dorer 200 g d'oignons
25min