Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
nebo 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), dénervée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 120 mg
Alternativní recepty
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Dorer de l'agneau en cubes
15min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min