Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 250 - 280 g de agua (ver tip)
-
15
g de levadura fresca, desmoronada
nebo 7 g de levadura seca instantánea, desmoronada -
30
g de miel de abeja
nebo 30 g de azúcar morena - 250 g de harina de trigo integral
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
- 20 g de avellanas
- 20 g de nuez de castilla, en mitades
- 80 g de fruta deshidratada, mezclada (p.ej. arándanos, higos, chabacanos, manzanas, etc), en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Pan de frutos secos
2 Std. 10 Min
Pay de camote enmielado
1h 40min
Panqué de zanahoria
1h
Rosca de Reyes
3h
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20min
Panquecitos de arroz
35min
Panqué con arándanos
1h
Rosca de reyes
3h
Muffins de camote con nueces
1h
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20min