Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 700 g higo, sin las puntas y sin la base
- 1 cdita de polvo para hornear
- 200 g de harina
- 3 huevos
- 80 g de azúcar, y un poco más para espolvorear
- 500 g de leche
- 2 - 3 cdas de azúcar refinada o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Pay de camote enmielado
1 Std. 40 Min
Rosca de yogur
1 Std. 40 Min
Soufflé de huauzontle
50min
Namura (pastel de semolina de trigo)
1h 50 min.
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Minestrone de poro, papa y cebada
40min
Rollo de guayaba
2h 30min
Tarta de peras y almendra
1h 20min
Mermelada de tejocote y vainilla
1h
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Pan de elote
2h