春笋豌豆香椿烩饭

春笋豌豆香椿烩饭

4.5 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
3 人份

Suroviny

  • 短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克
    200 克
  • 糙米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克
    50 克
  • 青豌豆,新鲜或冷冻
    80 克
  • 选择春笋,切丁
    60 克
  • 香椿
    30 克
  • 鸡高汤 无盐的
    340 克
  • 3 - 5 克
  • 5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 671.7 mg
Protein 25.4 g
Kalorie 2454.7 kJ / 586.7 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 83.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...