Zařízení & příslušenství
春笋豌豆香椿烩饭
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
3 人份
Suroviny
-
短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克200 克
-
糙米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克50 克
-
青豌豆,新鲜或冷冻80 克
-
笋 选择春笋,切丁60 克
-
香椿30 克
-
鸡高汤 无盐的340 克
-
盐3 - 5 克
-
油5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
671.7 mg
Protein
25.4 g
Kalorie
2454.7 kJ /
586.7 kcal
Tuk
16.2 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
83.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱吃烩饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína