Zařízení & příslušenství
腊味烩饭
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
3 人份
Suroviny
-
短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重340克250 克
-
水320 克
-
猪油8 克
-
广式香肠 切薄片75 克
-
腊肉 切0.5厘米丁75 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
583 mg
Protein
17 g
Kalorie
2551 kJ /
609.7 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sacharidy
67.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱吃烩饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína